Tandartspraktijk Nanco Hendriks streeft ernaar de beste kwaliteit tandheelkunde aan de patiënt te bieden. Onder leiding van tandarts en eigenaar Nanco Hendriks is de praktijk in de loop der jaren uitgegroeid tot een professionele tandartspraktijk met een hecht en veelzijdig team.

Een gezonde mond doen we samen

Het team

Een doordacht behandelingsplan is het draaiboek voor een effectieve en efficiënte behandeling met een vooruitziende blik. Bij iedere behandeling staat de patiënt centraal en is het resultaat gericht op kwaliteit en duurzaamheid. Het gehele team, bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en (paro-preventie) assistenten, is erop gericht om dagelijks iedere patiënt te voorzien van de beste zorg voor zijn of haar mond.

Samenwerking

Preventieve mondzorg vinden wij heel belangrijk, samen mét de patiënt werken aan een gezond gebit!  Goede voorlichting aan de patiënt, optimale controle en nazorg garanderen de duurzaamheid van de behandelingen, zodat ieder gebit zo lang mogelijk mooi en gezond blijft. Voor specialistische behandelingen heeft de praktijk een netwerk van specialisten waar intensief mee wordt overlegd en samengewerkt en waar patiënten indien nodig naar kunnen worden doorverwezen voor de best passende mondzorg.

Kwaliteit van de zorg

De praktijk streeft ernaar de kwaliteit van de zorg te garanderen en waar mogelijk te verbeteren. We staan open voor vernieuwende technieken en materialen en zorgen voor een permanente update van kennis middels regelmatige (bij-)scholing van het gehele team. Daarnaast worden er procedures en protocollen gehanteerd die gebaseerd zijn op de huidige richtlijnen van onder andere de beroepsvereniging KNMT. 

Nanco Hendriks

Tandarts en eigenaar

Afgestudeerd in de Tandheelkunde (Radboud UMC Nijmegen) in 1993. Eigenaar van de praktijk sinds 1994.

BIG registratie: 79038159802

Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.